uwshoponline.nl

Nieuws omtrent online winkelen

Dames winterjassen: trotseer de kou online

Terwijl ik dit schrijf is er net een sneeuwdek ontstaan op de straten rond mijn huis. De kou heeft nu echt Nederland verovert. Straks moet ik door die kou heen voor de nodige boodschappen en misschien wil ik later op de dag nog even van het mooie witte landschap genieten. Maar ik besef dat mijn tussendoor jas nu echt de kast weer in moet want die zal me niet beschermen tegen de gure wind die de sneeuw wat doet opwaaien. Ik scrol dus internet af voor dames winterjassen. Natuurlijk heb ik er nog wel één ergens hangen, maar ja, de trends veranderen elk jaar en ik bekijk gretig de nieuwe modellen dames winterjassen. Keuze genoeg. Vooral online. Dat voorkomt in ieder geval dat ik in mijn tussendoor jas nog de kou in moet om een dikkere jas aan te schaffen. Toch wel handig dat online shoppen.

Dames winterjassen: heerlijk gevoerd

Ik krijg het al een beetje warm als ik naar alle plaatjes kijk en me voorstel hoe de dames winterjassen zullen zitten. Ze zijn natuurlijk gevoerd wat ik eerlijk gezegd heerlijk vind want ik ben nogal een koukleum. Wind en kou moeten niet doordringen, dat is een belangrijke eis. Jassen van bont komen ook voorbij, maar ik overweeg die alleen als het nep bont is want echt bont kan echt niet meer! En dan is er nog de keus tussen korte en lange dames winterjassen. In de winter ga ik over het algemeen voor langere jassen. Ze beschermen ook gelijk mijn bovenbenen tegen de kou, dat is wel handig. Aan de andere kant, als fanatieke wandelaar besef ik ook wel dat een kortere jas voor lange wandelingen handiger en comfortabeler is. Wat me gelijk op een volgend punt brengt: zakken. Het liefst zo groot mogelijk want ik sjouw nogal wat mee en het liefst zonder tas. Tenslotte vind ik in de winter een capuchon onmisbaar. Regen onderweg tijdens een wandeling is me helaas niet vreemd.

Tenslotte de look

Vreemd genoeg komt voor mij dan pas de stijl en de look om de hoek kijken. Maar ja, na alle selecties die ik dan al heb gemaakt zijn er genoeg dames winterjassen over met kleuren en stijlen die bij me passen. Online heb je zo ontzettend veel keuze. Het is geen wonder dat steeds meer mensen de oude winkelstraten achter zich laten en achter de computer kruipen. Dat scheelt ook weer een tripje door de kou. Alhoewel, ik wil mijn net aangeschafte winterjas wel showen natuurlijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 uwshoponline.nl

Thema door Anders Norén