uwshoponline.nl

Nieuws omtrent online winkelen

Geen feest zonder een suikerspinmachine

Ik hou van dinerparty’s organiseren voor mijn vriendengroep. Een paar keer per jaar nodig ik mijn liefste vrienden uit en dan doen we spelletjes, maken we sushi of cocktails. Ik wilde laatst echter wat originelers doen en dacht aan party met een Amerikaans thema. Ik keek rond naar hoe ik dit kon realiseren en kwam al gauw uit op het idee om onze eigen hotdogs en suikerspinnen te maken. Dus zodoende kocht ik mijn echte eigen suikerspinmachine! Het feest was een waar succes en sindsdien verwen ik mezelf regelmatig met een overheerlijke suikerspin.

Hoe werkt het?

Als je aan een suikerspinmachine denkt, dan denk je waarschijnlijk net als ik aan de kermis. Waar je een suikerspin uit zo’n reusachtige machine kreeg. Daarom had ik nooit gedacht dat ik zelf een suikerspinmachine zou kunnen hebben. Ik wilde namelijk niet zo’n reusachtig gevaarte in mijn huis hebben. Gelukkig was dat ook niet nodig. Via een webshop voor retro-artikelen heb ik een tafelmodel gekocht die prima werkt en er ook nog eens leuk uitziet. Je kunt de suikerspinnen maken met speciale suiker of met harde snoepjes die je in de machine doet.

suikervrij

Voor de gezonde mensen onder ons is er ook de mogelijkheid om suikervrije suikerspinnen te maken. Toen ik er achter kwam dat er ook suikervrije snoepjes voor de suikerspinmachine zijn, was de stap om een suikerspinmachine aan te schaffen al snel gezet!
Ik vind het namelijk prima om af en toe wat zoets te eten, maar hoe minder suiker ik binnen krijg, hoe beter! Dus laat je dieet niet in de weg staan van een geweldige ervaring! Suikerspinnen zijn naast dat ze lekker zijn, ook nog eens ontzettend leuk om te maken!

PArty away!

Dus ben je net als ik geïnteresseerd geraakt om een leuke Amerikaanse party te geven? Bestel dan je eigen suikerspinmachine via TheRetroFamily! Als je sowieso fan bent van de Amerikaanse cultuur, kan je helemaal je hart ophalen op deze website. Je vindt er namelijk diverse Amerikaanse meubelen, allemaal retro jaren 50 stijl! Koop een paar bewegende oogjes die je op de suikerspinnen kan plakken en zo kan je er zelfs een leuk kinderfeestje van maken, mocht je kinderen hebben. En wil je geen feest geven, maar wel genieten van al dat lekkers? Dan koop je toch gewoon een suikerspinmachine voor jezelf? Ze zijn niet duur, makkelijk in gebruik en een verrijking van je leven!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 uwshoponline.nl

Thema door Anders Norén